Publicador de continguts


L’EFM programa unes visites guiades pel cementeri de Palma


20 de maig de 2024

L’activitat, que es realitza en col·laboració amb Teatrix, consisteix en un itinerari informatiu i dramatitzat que posarà el valor el patrimoni artístic de Son Tril·lo

Palma, 20 de maig de 2024.- L’Empresa Funerària Municipal, EFM, en col·laboració amb el grup de teatre Teatrix, ha programat una sèrie de visites guiades al cementeri de Son Tril·lo per a donar a conèixer la instal·lació entre la ciutadania i, al mateix temps, posar en valor el seu conjunt artístic i escultòric. Es tracta, en definitiva, d’obrir l’espai al municipi a través d’un itinerari informatiu i dramatitzat dirigit a tota la família.
Aquestes visites tindran una durada de 120 minuts i consisteixen en un passeig pel cementeri amb comentaris sobre el seu patrimoni cultural, els seus jardins, mausoleus, oratori i catacumbes, entre altres punts d’interès. Durant el recorregut, així mateix, es llegiran texts sobre la instal·lació de Son Tril·lo de Carlos Garrido, Joan Alcover, Josep Maria Llompart i Emili Darder.
L’activitat té un preu de 8 euros per al públic en general i de 7 euros per a menors, majors de 60 anys, famílies i grups de 10 o més persones i les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web i l’aplicació de “Uep Mallorca”.
La primera d’aquestes visites serà el dissabte, 25 de maig, a les 11.00 hores. En total hi ha programades 12 visites diürnes, una cada darrer dissabte de mes, i 6 visites nocturnes, que es realitzaran el 21 i 22 de juny, el 18 i el 19 d’octubre i el 25 i el 26 d’octubre.

 

Data darrera modificació: 20 de maig de 2024