Publicador de continguts


L’Ajuntament renova 1.550 metres de paviment dels carrers del Marquès de la Sénia i de Manuela de los Herreros


2 de febrer de 2024

L’actuació en totes dues vies ha suposat una inversió de 114.500 euros

Els treballs s’han aprofitat per a millorar l’accessibilitat de vorades i passos de vianants

Palma, 2 de febrer de 2024.- L’Ajuntament de Palma, a través de l’Àrea d’Infraestructures, ha acabat aquesta setmana els treballs per a renovar el paviment del carrer del Marquès de la Sénia, al barri de Son Armadans. Aquesta intervenció, que ha tingut un pressupost de 48.500 euros i un termini d’execució d’un mes, forma part de la campanya de l’Àrea per a millorar les calçades i voreres del municipi que es troben en mal estat.

Els treballs en aquesta via han consistit en la substitució de més de 600 metres quadrats de paviment i en l’adequació dels passos de zebra de la zona, rebaixant-los per a millorar-ne l’accessibilitat.

Així mateix, el departament també està substituint el paviment de les voreres del carrer de Manuela de los Herreros, a Can Pastilla. Aquesta intervenció va començar durant la primera setmana de desembre i la seva finalització està prevista per al principi del mes de febrer.

El pressupost de les obres és de 66.000 euros i, com les anteriors, serviran per a millorar l’accessibilitat de passos de zebra i vorades. Els treballs s’emmarquen dins el pla de posada a punt de la Platja de Palma que es desenvolupa en temporada baixa i han consistit en la substitució d’uns 250 metres lineals de paviment de les voreres, que equivalen a uns 950 metres quadrats.

Totes dues actuacions han estat sol·licitades per les associacions de veïns de les zones durant les trobades que han mantingut en els últims mesos amb la Regidoria d’Infraestructures.

Data darrera modificació: 4 de febrer de 2024