Publicador de continguts


L'Ajuntament presenta el seu programa de Nadal amb prop d'una setantena de propostes


28 de novembre de 2022

Palma, 28 de novembre de 2022.- Els ciutadans ja tenen al seu abast el Programa de Nadal 2022, que ha elaborat l'Ajuntament de Palma. Un document que enguany arreplega prop d'una setantena de propostes d'oci, cultura i de caràcter familiar que es faran a la ciutat durant les pròximes setmanes.

Es divideix en diferents eixos temàtics: esports, programa d'activitats, betlems, Festa de l'Estendard, cultura i mercats. Inclou, a més, un calendari diari, en el qual els ciutadans poden consultar les activitats que es fan a Palma des del novembre fins al mes de febrer, totes entorn de la temàtica nadalenca.

El programa recull, com a eixos principals, diferents actes entorn de la Festa de l'Estendard. També inclou l'arribada dels patges reials el dia 3 de gener a la plaça de Cort i la cavalcada dels Reis Mags. Es recuperen, per tant, alguns esdeveniments que l'any passat, a causa de les restriccions sanitàries motivades per la pandèmia de la covid-19, varen haver de ser suspesos o modificats.

El gruix de les propostes són de caràcter familiar. Hi trobam activitats a les diferents biblioteques de la xarxa municipal, entre les quals destaquen contacontes, tallers literaris, xerrades, treballs manuals nadalencs, bibliojocs i altres activitats.

Els esports també tenen el seu espai amb diverses activitats. Es recuperen les festes aquàtiques als poliesportius municipals de Son Moix i Germans Escales, la tradicional cursa infantil dels Reis el matí del 5 de gener i la FNG San Silvestre, que tindrà lloc el 26 de desembre.

El programa té també un apartat destinat als betlems de la ciutat, on proposa una ruta pels diferents pesebres que es munten a edificis públics i privats de Palma, i que estan oberts al públic per a visitar-los. Hi trobam un total de catorze propostes, entre les quals hi ha el Betlem de Cort, on també es pot visitar la Bústia Reial fins al pròxim 3 de gener.

La Fira de Nadal i Reis torna a omplir de paradetes la ciutat amb cinc ubicacions, això són plaça Major, plaça d'Espanya, plaça de la Porta Pintada, la Rambla i via Roma, fins al 6 de gener.

El document, que es pot consultar en format digital a l'adreça https://nadal2022palma.cat/, esdevé, així, una eina de fàcil consulta per a la ciutadania, mitjançant els dispositius mòbils.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023