Publicador de continguts


L'Ajuntament presenta el concurs per a escollir els cartell de Sa Rua i Sa Rueta d'enguany


24 de gener de 2023

Palma, 24 de gener de 2023,- L'Ajuntament de Palma, a través de l'Àrea de Participació Ciutadana, ha convocat el concurs per a escollir els millors cartells publicitaris de Sa Rua i Sa Rueta 2023. L'objectiu d'aquesta convocatòria és cercar unes imatges que donin difusió a aquests esdeveniments, alhora que es potencia la creació artística i la participació ciutadana.

Es tracta d'un únic premi de 400 euros per al millor cartell de Sa Rua 2023 i d'un lot de llibres a la llibreria Drac Màgic per al millor cartell de Sa Rueta 2023.

Hi pot participar qualsevol persona que ho desitgi, amb un límit d'edat de setze anys en el cas del concurs de Sa Rueta i amb un mínim d'edat de desset anys per al concurs de Sa Rua. Les obres han de ser originals i inèdites; també han de disposar de tots els permisos, en cas de fer servir imatges de persones, béns o logotips.

La tècnica és lliure, encara que s'ha d'adaptar als mitjans d'impressió; per tant, no s'admetran tintes metal.litzades ni fluorescents; tampoc relleus o volums aferrats o enganxats.Les obres s'hi han de presentar sense firmar i en format DIN A3 vertical. Hi ha de figurar el text "SA RUA 2023" i "SA RUETA 2023" amb distribució lliure.

L'Ajuntament, a més, podrà fer les modificacions que consideri oportunes sobre el cartell guanyador, ja que disposarà de tots els drets de reproducció i difusió, d'acord amb la Llei de propietat intel.lectual, i el podrà fer servir també com a imatge publicitària de Sa Rua i Sa Rueta d'enguany.

Les obres s'han de presentar en un arxiu PDF o JPG fins al dia 2 de febrer a través de l'adreça electrònica regdinam@palma.cat. Excepcionalment, els dibuixos fets a mà es podran presentar presencialment de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h a les dependències de Participació Ciutadana, plaça de Santa Eulàlia, 9, 4t pis.

El jurat encarregat de decidir el cartell guanyador estarà format per una representació d'infants membres del Consell de la Infància i de l'Adolescència de Palma. L'elecció de l'obra guanyadora es farà per majoria simple.

Els interessats a participar-hi poden trobar les bases de la convocatòria al web de l'Ajuntament.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023