Publicador de continguts


L'Ajuntament participa en la campanya d’Ecovidrio “Recicla vidrio por ellas” amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama


19 d’octubre de 2023

El tinent de batle de Medi Ambient i president d’EMAYA, Llorenç Bauzá, dona suport a la iniciativa dels contenidors rosa que fomenta la recerca per al tractament de la malaltia

 

Palma, 19 d’octubre de 2023.- El tinent de batle de Medi Ambient i president d’EMAYA, Llorenç Bauzá, ha assistit a la presentació de la campanya solidària “Recicla vidrio por ellas” que, amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, ha posat en marxa Ecovidrio en col·laboració amb l’Ajuntament de Palma, el Govern balear i la Fundación Contigo. A l’acte també hi han assistit Alejandro Sáenz de San Pedro, conseller d’Empresa, Ocupació i Energia del Govern balear; Manuela García, consellera de Salut del Govern balear, i Roberto Fuentes, gerent d'Ecovidrio a les Balears.

Mitjançant la iniciativa, Ecovidrio dona una quantitat de doblers per cada quilo recollit en aquests contenidors a l’esmentada Fundació Contigo, que compta actualment amb 20 projectes enfocats a l’estudi d’aquesta malaltia i el seu tractament.

Aquesta campanya, que té com a lema “Invertir en la recerca és invertir en vida”, se celebra des de fa nou anys i té com a objectiu promoure la prevenció i l'autoexploració enfront del càncer de mama i recaptar fons per a la recerca a través del reciclatge.

En aquest sentit, Llorenç Bauzá ha destacat que “és un orgull per a EMAYA i l’Ajuntament de Palma poder col·laborar en aquesta iniciativa que fomenta la recerca per a lluitar contra aquesta malaltia mitjançant la cura del medi ambient i el reciclatge. L’equip de govern a Cort sempre estarà al costat d’aquestes campanyes”.

Data darrera modificació: 23 de novembre de 2023