Publicador de continguts


L'Ajuntament organitza una jornada per donar a conèixer el sistema d'autopromoció d'habitatges


16 de desembre de 2010

Diferents experts explicaran fórmules perquè els joves es constitueixin en promotors que s'apliquen amb èxit a altres països.

Divendres, 17 de desembre tindrà lloc la Sala de conferències del local Palmajove una jornada organitzada pel Patronat Municipal de l'Habitatge que pertany a la Regidoria d'Habitatge sota el títol 'Cooperativa d'Habitatge. L'autorpromoció. Règim de tinença a explorar' adreçada als joves.


Aquesta jornada, organitzada amb col.laboració amb l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palma, pretén donar a conèixer els joves un sistema per construir habitatges que resulta més econòmic i que pot ser d'especial interès en moments de dificultats econòmiques com l'actual.


Hi assistiran, entre d'altres, Raül Robert, que explicarà l'aplicació del model nòrdic Andel que s'està fent a Barcelona o el tècnic del Consell de Joventut, Enric Ginard, que detallarà els elements jurídics a tenir en compte a l'hora de posar en marxa una autopromoció.


PROGRAMA: divendres, 17 de desembre


Sala de conferències del local Palmajove (avinguda Portugal, 1)


18.30 h Presentació i introducció de la Jornada


. Magdalena Palou Cànaves ' executiva de govern de l'Àrea Delegada d'Habitatge de l'Ajuntament de Palma


. Antoni Noguera Ortega ' coordinador general de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Palma . Joana Roca Cladera ' coordinadora general de l'Àrea Delegada d'Habitatge de l'Ajuntament de Palma


. Concepción Clar Forteza ' gerent del Patronat Municipal de l'Habitatge de l'Ajuntament de Palma


18.45 h Ponències


. 18.45-19.30 h Enrique Bueso Guirado ' assessor tècnic de l'Associació de Promotors Públics d'Habitatge i Sòl 'Ajuts al Pla d'Habitatge dirigits als joves'


. 19.30-20.15 h Edgar Ginard ' tècnic del Consell de la Joventut de les Illes Balears 'Breu introducció a la història i a la pràctica actual del cooperativisme'


. 20.15-21.00 h Raül Robert - expert en simulació energètica d'habitatges i urbanisme: "Implantació a Catalunya del model escandinau Andel d'accés a l'habitatge mitjançant la cessió de l'ús"

Data darrera modificació: 13 de març de 2023