Publicador de continguts


L'Ajuntament imparteix un taller de compres per Internet amb motiu del Dia Mundial de la Persona Consumidora


15 de març de 2023

Les àrees de Consum i Justícia Social han col.laborat amb l'acte commemoratiu del Govern que ha tingut lloc a l'Espai Consum

S'ha fet un reconeixement a entitats de comerç just com Laboratori d'Abastiment Cooperatiu (Terra Nostra) i S'Altra Senalla per la tasca de difusió dels valors del consum responsable

Palma, 15 de març de 2022.- L'Ajuntament de Palma ha participat avui en l'acte commemoratiu organitzat per la Direcció General de Consum del Govern de les Illes Balears amb motiu del Dia Mundial de la Persona Consumidora.

El director general de Consum, Jesús Granado, i la directora general de Justícia Social, Meritxell Esquirol, han participat en la jornada informativa que ha tingut lloc a l'Espai Consum, situat al Casal Ernest Lluch. Durant l'acte s'ha realitzat un reconeixement a les entitats de comerç just Laboratori d'Abastiment Cooperatiu (Terra Nostra) i S'Altra Senalla, per la seva tasca en la difusió dels valors del consum responsable i el comerç just.

Així mateix, l'Àrea de Consum de l'Ajuntament ha impartit un taller de compres per Internet i xarxes socials als alumnes de 4t d'ESO del Col.legi Sant Josep Obrer de Palma.

Aquesta acció s'ha complementat, a més, amb el taller "Mira Mira", que ha realitzat la Direcció General de Consum i amb una exposició de productes insegurs retirats del mercat i s'ha visualitzat el vídeo editat pel Ministeri de Consum sobre les estafes que es poden produir a Internet.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023