Publicador de continguts


L'Ajuntament de Palma reivindica el llegat cultural hebreu a la Setmana de Cultura Jueva 2022


9 de setembre de 2022

Palma, 9 de setembre de 2022- Del 13 de setembre al 27 de setembre la Regidoria de Cultura i Benestar Social torna a organitzar una sèrie d'activitats per donar a conèixer la cultura i la identitat jueva a Palma. El coordinador general de Cultura, Miquel Àngel Contreras, els representants de Limud Mallorca, Mariano Valdés i Carla Sainz-Roza, la presidenta de l'Institut de Relacions Balears-Israel, Jaqueline Tobias, el president de Memòria al Carrer, Albert Bonnín i el president d'Arca Llegat jueu, Manel Quadreny han presentat avui aquest nou cicle al pati de Can Bordils.

Durant tot el mes de setembre es podrà gaudir d'un ampli ventall d'ofertes culturals totes vincules al món i la cultura hebrea. Cinema, música en directe, visites guiades per l'antic Call jueu de Palma fins i tot una jornada de portes obertes a la sinagoga de Palma completen l'oferta.

Aquest cicle d'activitats, neix en un primer moment, dins el marc de la Jornada Europea de Cultura Jueva que se celebrava el primer diumenge de setembre a diferents ciutats europees. La proliferació d'activitats i l'alt interès que any rere any generà aquesta jornada va evolucionar cap a un cicle d'activitats que s'allarga ara durant una setmana. El més destacat d'aquesta sèrie d'actes és que "neixen de la col.laboració entre la Regidoria de Cultura i Benestar Social de l'ajuntament de Palma i entitats culturals, religioses vinculades i interessades en el passat jueu de Palma" ha destacat el coordinador general de Cultura de Palma Miquel Àngel Contreras.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023