Publicador de continguts


L’Ajuntament de Palma ofereix tot el suport perquè es pugui celebrar la Fira del Caragol de Sant Jordi el maig


5 de març de 2024

Palma, 05 de març de 2024.- La regidora d’Economia, Comerç, Mercats i Fires, Lupe Ferrer, s’ha reunit aquest dimarts amb el president l’Associació Fira del Caragol, Josep Maria Lendínez, amb l’objectiu de possibilitar la celebració de la tradicional Fira del Caragol el pròxim mes de maig a Sant Jordi.
Durant la reunió, qualificada com “altament satisfactòria”, Lupe Ferrer ha subratllat l’existència d’avanços importants, mentre que Josep Maria Lendínez ha expressat la seva voluntat d’arribar a un acord definitiu, voluntat que traslladarà a la Junta de la Fira del Caragol, que serà la que tengui la darrera paraula.
L’edil de Comerç a l’Ajuntament de Palma ha insistit que “per part de Cort, s’han donat totes les facilitats possibles perquè aquesta Fira se celebri i s’ha donat suport a totes les demandes sol·licitades per a tirar endavant aquesta festa gastronòmica”. Per la seva banda, el president de la Fira del Caragol ha agraït a Cort la ferma voluntat de l’Ajuntament de donar suport a la Fira i la seva continuïtat.
L’Ajuntament de Palma confia que a la pròxima reunió la Junta Directiva de la Fira del Caragol “valori positivament l’oferiment del consistori i el vistiplau a continuar amb l’organització de la Fira”, ha recalcat Lupe Ferrer.
Així mateix, ha insistit que aquesta Fira, “que té com a objectiu oferir un producte local molt estimat i dinamitzar Sant Jordi, torni a celebrar-se i mantenir-se com a referent gastronòmic de primer ordre”.
Per això, l’Ajuntament de Palma no dubtarà a donar suport social i econòmic perquè aquesta Fira torni a fomentar i potenciar les empreses de criadors, productors i comercialitzadors del caragol a Mallorca.

Data darrera modificació: 5 de març de 2024