Publicador de continguts


L'Ajuntament de Palma arregla el nom del Poliesportiu Germans Escales


8 de setembre de 2011

L'IME ha substituït aquesta setmana les lletres exteriors de les instal.lacions, una de les quals va caure a començaments d'any, per altres més resistents

Palma, 8 de setembre de 2011.- L'Ajuntament de Palma, a través del Institut Municipal de l'Esport (IME), ha procedit aquesta setmana a substituir les lletres del Poliesportiu Germans Escales, al costat de la Via de Cintura, el nom de la qual estava incomplet després d'haver-se caigut una consonant a principis del present any. Des de llavors, el cognom dels cèlebres nedadors olímpics mallorquins amb el qual van ser batejades aquestes instal.lacions esportives municipals estava incomplet.

Després d'avaluar l'estat de les peces restants, els tècnics de l'IME van considerar necessari la seva total substitució per altres més resistents a l'exterior la qual cosa, a més, permetria reforçar la seva subjecció a la paret. Els treballs per canviar les lletres del Poliesportiu Germans Escales començaren dimarts passat i van concloure ahir dimecres al matí.


Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023