Publicador de continguts


L'Ajuntament de Palma acull l'acte de presa de possessió de 26 funcionaris municipals


16 de febrer de 2023

José Hila: "Teniu perfils professionals molt diversos, tots amb un denominador comú: bon servei a la ciutadania"

Palma, 16 de febrer de 2023.- El Saló de Plens de l'Ajuntament de Palma ha acollit avui l'acte de presa de possessió de 26 funcionaris municipals, que han superat diferents processos selectius que estaven en marxa al consistori.

Entre els treballadors públics nomenats hi havia una lletrada assessora, enginyers tècnics d'obres públiques, zeladores d'obres, tècnics superiors enginyers industrials, un tècnic mitjà en seguretat i salut en obres, tècnics auxiliars de biblioteca, ajudants de biblioteca i arquitectes tècnics. El batle de Palma, José Hila, ha subratllat durant la seva intervenció aquesta circumstància: "teniu perfils professionals molt diversos, tots amb un denominador comú: bon servei a la ciutadania. Us deman bona feina en equip, recordant sempre que estam aquí per a prestar el millor servei a la ciutat, cadascú des del nostre lloc".

L'acte ha comptat amb la presència d'un gran nombre de familiars dels nous i noves funcionaris municipals, a més de membres del consistori. Així, hi han assistit el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera; el regidor de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau; el regidor d'Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió; la regidora del Grup Municipal Popular Mercedes Celeste i la regidora del Grup Municipal Ciutadans Joana Capó.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023