Publicador de continguts


L'Àrea d'Infraestructures inicia dilluns una renovació integral dels serveis del carrer de Son Alemany a Son Oliva


17 d’abril de 2023

Durant les pròximes sis setmanes es durà a terme una actuació que suposa una inversió de 166.301 euros per a modernitzar canalitzacions, renovar paviment i modernitzar tant l'enllumenat com l'arbrat

Aquesta actuació és la segona fase de la millora integral de serveis que es va executar als carrers de José María Usandizaga i d'Isaac Albéniz a finals de l'any 2021

Palma, 13 d'abril de 2023.- L'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat començarà aquest dilluns, dia 17 d'abril, les obres de renovació de les voravies i les canalitzacions del carrer de Son Alemany, situat a Son Oliva.

Aquestes obres, que tindran una durada de sis setmanes, suposen una inversió de 166.301 euros i permetran renovar de forma integral l'accessibilitat d'aquest carrer i alguns carrers que hi confronten.

L'actuació permet executar una reforma integral que perllonga la xarxa de pluvials, renova el paviment d'aquest espai, suposa la modernització de l'enllumenat i la revisió de l'arbrat.

L'actuació, que s'executarà a través del Contracte de vialitat, permet renovar els següents carrers:

  • carrer de Son Alemany
  • carrer de Cruells (parcialment)
  • carrer de Pablo Sarasate
  • carrer de Jacinto Guerrero (total)
  • carrer de Francisco Asenjo

En concret, les obres que s'inicien dilluns permeten perllongar la xarxa de pluvials en 75 metres lineals, a més de revisar l'arbrat i l'enllumenat de tot aquest àmbit.

Aquesta actuació és la segona fase de la renovació que es va executar a finals de l'any 2021 al barri de Son Oliva i que va permetre invertir uns 100.000 euros per a millorar l'accessibilitat, els encreuaments, passos per a vianants i infraestructures com l'enllumenat, les voravies i altres serveis.

Cal recordar que l'any 2021 l'Àrea d'Infraestructures renovà 1.400 metres quadrats de la zona compresa entre els carrers de José María Usandizaga, d'Isaac Albéniz des del carrer de Federico Chueca fins al carrer d'Enric Granados, i el carrer d'Isaac Albéniz des d'Enric Granados fins al carrer de Franciso Alejo. L'actuació que es va executar ja va permetre millorar el col.lector de pluvials i incrementar en aquest espai el nombre d'embornals existents, a més de reparar escocells i permetre un millor creixement de l'arbrat.

Altres millores al CEIP Son Oliva

Durant aquestes darreres setmanes l'Àrea d'Infraestructures ha actuat, a més, al CEIP de Son Oliva a través del Contracte de manteniment d'escoles executant tota una sèrie de millores al drenatge i canalitzacions. Així mateix, s'han plantat set unitats de moreres i s'ha aportat terra per a millorar la jardineria existent en aquest centre escolar.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023