Publicador de continguts


Jaime Martínez rep Leandro Staltari, el socorrista que va salvar la vida a tres infants a la platja de Cala Major


18 de juny de 2024

Palma, 18 de juny de 2024.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha rebut en audiència el socorrista Leandro Staltari, qui el passat 9 de juny va salvar la vida a tres infants que estaven atrapats entre les roques enmig d’un fort onatge a la platja de Cala Major. A conseqüència del rescat, el professional, adscrit al Servei de Vigilància i Salvament de l’Ajuntament de Palma, va sofrir nombroses contusions i ferides de les quals es recupera actualment.

El batle ha felicitat Staltari per posar en risc la seva integritat física per a rescatar als menors i ha agraït el treball i dedicació dels 57 socorristes que treballen a les platges del municipi. Així mateix, juntament amb el tinent de batle de Medi Ambient, Llorenç Bauzá, han destacat la intervenció de la plantilla en 38 incidents greus, 62 rescats aquàtics i 700 incidents lleus des que va començar la temporada.

Cal destacar, així mateix, que aquest és el primer any que el Servei de Salvament comença abans de Setmana Santa, concretament el passat 23 de març, i que s’amplia fins al mes d’octubre, ja que les temporades anteriors l’activitat dels socorristes començava el 2 de maig i concloïa el setembre.

Data darrera modificació: 18 de juny de 2024