Publicador de continguts


Jaime Martínez Llabrés mostra el seu suport al RCD Mallorca i a l’afició mallorquinista davant la gran final de la Copa del Rei


4 d’abril de 2024

El batle ha visitat el Mercat de l’Olivar al costat del president i el CEO de Negocis del club en ocasió de l’exposició del trofeu obtingut el 2003

Palma, 4 d’abril de 2024.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha assistit aquest matí a l’exposició del trofeu de la Copa del Rei que el RCD Mallorca va guanyar el 2003, fa 21 anys, després d’imposar-se al Recreativo de Huelva, a Elx, que s’exhibeix al mercat de l’Olivar, manifestant així el seu suport, i el de tot el consistori, al club vermellenc i als mallorquinistes de cara a la final que el pròxim dissabte es disputa a Sevilla.

A l’acte també hi han assistit el president del RCD Mallorca, Andy Kohlberg, i el CEO de Negocis, Alfonso Díaz.

Martínez Llabrés ha assenyalat que “l’escenari és de festa, de concòrdia, esportivitat, i segur que dissabte serà un partit competit i intens, però esperam poder portar la segona copa”.

També ha recordat als seguidors que podran presenciar la final des de la pantalla de grans dimensions que Cort instal·larà a la plaça de la Reina, just devora la plaça de les Tortugues.
El primer edil ha manifestat que si el RCD Mallorca s’alça amb el trofeu “la ciutat estarà preparada per a celebrar-ho”.

El batle també ha subratllat que l’acte d’avui respon a la finalitat de “donar suport a l’equip, però també per a mostrar la nostra adhesió als mercats i a l’associació que els representa. La idea és reviure els grats records del que va succeir fa 21 anys, i fer-ho amb l’exposició d’aquest trofeu de Copa que volem mostrar als palmesans”.

La Copa del Rei que el club va conquerir l’any 2003 s’exposa al Mercat de l’Olivar al llarg del dia d’avui i de demà divendres, des de les 10 fins a les 14 hores.

En suport al RCD Mallorca Jaime Martínez Llabrés i el primer tinent de batle i regidor d’Esports, Javier Bonet, seran presents a la llotja de l’estadi de La Cartuja, a Sevilla.

Acompanyant el Batle en la seva visita al Mercat de l’Olivar hi ha assistit el director del mercat, Joan Carles Moll, així com la regidora d’Infraestructures, Belén Soto; la directora general de Sanitat, Fires i Mercats, María del Carmen Esparza; el coordinador de l’Àrea d’Economia, Pedro Miró; el director general de Comerç, Toni Fuster; el director general d’Esports, David Salom, i el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), Miguel Ángel Bennàssar.

 

Data darrera modificació: 5 d’abril de 2024