Publicador de continguts


Jaime Martínez Llabrés es reuneix amb AENA per a abordar diverses qüestions d’interès


4 de març de 2024

A la trobada hi han assistit el vicepresident executiu d’AENA, la directora general d’Aeroports i el director de Son Sant Joan

Palma, 4 de març de 2024.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, s’ha reunit aquest matí amb el vicepresident executiu d’AENA, Javier Marín; la directora general d’Aeroports, Elena Mayoral, i el director de l’aeroport de Son Sant Joan, Tomàs Melgar, a més d’altres directius de l’empresa pública aeronàutica.

A la reunió també hi ha assistit el primer tinent de batle de l’Ajuntament, Javier Bonet.

Durant la trobada, s’han abordat diverses qüestions d’interès, entre les quals hi ha l’evolució de les obres de millora que s’estan duent a terme actualment a diverses dependències de l’aeroport.

Un altre tema tractat durant la reunió ha estat el Pla especial de l’aeroport. En aquest sentit, tant AENA com l’Ajuntament coincideixen en el fet que el compromís de tots dos és disposar d’unes instal·lacions modernes, adaptades a les necessitats dels residents i dels que visiten l’illa.

L’objectiu que comparteixen és el de millorar la qualitat del servei d’una infraestructura vital, tenint en compte que es tracta de la principal porta d’entrada i sortida de Mallorca, sense que això suposi creixement ni una capacitat de càrrega més gran, potenciant un sector d’alt valor afegit, com és l’aeronàutic.

Data darrera modificació: 5 de març de 2024