Publicador de continguts


Infraestructures pavimenta 11 carrers dels barris de Son Fortesa i el Molinar


30 de març de 2024

L’Ajuntament destina més de 200.000 euros a renovar uns 23.000 metres d’asfalt

Palma, 30 de març de 2024.- La Regidoria d’Infraestructures de l’Ajuntament de Palma ha pavimentat, les darreres setmanes, un total d’onze carrers dels barris de Son Fortesa i el Molinar, en dues actuacions duites a terme per l’Àrea de Vialitat.

La primera ha tingut lloc al barri de Son Fortesa, dins el districte de Llevant, i ha consistit en la renovació de l’asfalt de quatre carrers. Aquests carrers són Isidoro Antillón, Caballero d’Asphelt, Llampúgol i Fertilitzadora. En total s’han asfaltat 12.100 metres quadrats. El pressupost d’aquesta actuació ha estat de 106.000 euros. Aquesta actuació ha estat realitzada a petició dels veïns del barri i s’ha coordinat amb l’associació de Son Fortesa.

D’altra banda, i en l’àmbit del districte de la Platja de Palma, s’ha desenvolupat una altra actuació que inclou la pavimentació de set carrers de la zona del Molinar. Aquestes vies són: Joan Maragall, Santueri, Ciutat de la Plata, Sant Marçal, Ventada i Llucmajor. El termini d’execució ha estat de dues setmanes i, en total, s’han asfaltat 11.248 metres quadrats, amb un pressupost de 101.000 euros. Com és habitual, les obres també s’han coordinat amb els veïns i han estat duites a terme una vegada realitzada la petició pertinent a l’Ajuntament de Palma.

Actuacions de Parcs i Jardins

A més de les labors detallades anteriorment se n’han duit a terme dues altres en l’àmbit de Parcs i Jardins.

La primera ha consistit en la renovació de les pistes esportives de l’avinguda d’Amèrica, que es troben al districte de la Platja de Palma i, més en concret, al barri de Can Pastilla. Amb aquest fi, s’han eliminat els desperfectes i s’ha duit a terme una posada a punt de les pistes esportives, que ha consistit en l’eliminació del paviment deteriorat, la revisió del tancament i del mobiliari urbà instal·lat, a més de diverses actuacions en jardineria. El termini d’execució d’aquestes actuacions ha estat d’un mes.

D’altra banda, també s’han rehabilitat les pistes esportives de Son Parera. En concret, s’ha renovat el tancament de l’àrea i el pavimentat de la pista. L’actuació ha comptat amb un pressupost de 8.500 €.

 

Data darrera modificació: 3 d’abril de 2024