Publicador de continguts


Guia de les platges accessibles de Palma


21 de juliol de 2010

. Una eina per a que qualsevol persona independentment de la seva capacitat vulgui accedir a les platges de ciutat en condicions de seguretat.


. Aquesta guia servirà perquè els organismes turístics ampliïn la seva oferta


. Està editada en quatre idiomes i dissenyada amb criteris d'accessibilitat visual i manual per tal de poder localitzar ràpidament la informació desitjada aturada de bus adaptada, els punts d'accessibilitat, els equipaments sanitaris i altres elementsL'Ajuntament de Palma presenta, amb la col.laboració de la Fundació Iberostar, una guia informativa d'accessibilitat de les platges de Palma per donar a conèixer els seus serveis als ciutadans i als visitants.


Està dirigida a totes les persones que desitgen accedir a les platges i conèixer els serveis que ofereixen abans de desplaçar-se a aquestes i així poder gaudir d'una estada agradable en condicions de seguretat.


La guia és una eina especialment dissenyada per a les persones dependents, les persones majors, els pares i mares acompanyats per nins en cotxet i, amb caràcter general, per a totes aquelles persones que ja sigui de forma transitòria o crònica pateixen algun tipus de discapacitat o necessitat especial per a desplaçar-se o per a comunicar-se.


L'objectiu d'aquesta guia és donar a conèixer els serveis que ofereixen les cinc platges urbanes de Palma, contribuint així a ampliar el grau d'autonomia de totes les persones i, per tant, garantint la igualtat d'oportunitat de tots i totes en el gaudi de l'entorn físic i social.


Conté informació sobre tots els serveis de la platja i sobre com arribar a elles en transports públics accessibles. Els situa gràficament, sobre els mapes de cadascuna d'elles, i localitza els espais més adequats per a les persones amb necessitats especials.


La guia trenca barreres d'informació; està editada en 4 idiomes, català, espanyol, anglès i alemany, facilitant i ampliant l'accessibilitat a les platges també als visitants de la illa.


S'han editat 3.000 exemplars per a distribuir entre les entitats i associacions de persones majors i de persones amb discapacitat, així com entre el sector turístic, molt especialment entre aquells establiments hotelers que es trobin situats en cadascuna de les cinc platges de Palma.


A més s'ha elaborat una versió informatitzada a la qual es podrà accedir a través de les webs de l'Ajuntament de Palma i que es posarà a la disposició de tots els agents turístics que vulguin oferir-la ampliant l'oferta als seus clients.


L'Ajuntament de Palma permetrà i animarà a tots els establiments amb espais adaptats a utilitzar la guia per a localitzar aquests espais en aquesta i poder oferir-la als seus clients amb rutes i itineraris accessibles.


Guia de les platges accessibles de Palma

Guia de les platges accessibles de Palma


Data darrera modificació: 23 de març de 2023