Publicador de continguts


Gabriel Vallejo, regidor de Mobilitat i president de l'EMT ha presentat les jornades SUGAR


22 de setembre de 2011


Jornades emmarcades dins la Setmana Europea de la Mobilitat


Es celebren avui i demà el Centre Cultural Flassaders


Palma, 22 de setembre de 2011.- El regidor de Mobilitat i president de l¿Empresa Municipal de Transports (EMT), Gabriel Vallejo ha presentat les jornades SUGAR, l'acte s'ha celebrat aquest matí en el Centre Cultural Flassaders. Vallejo ha estat acompanyat per la tinent de batle de Funció Pública i Govern Interior, Irene San Gil i per la regidora de Sanitat i Consum, Rosa Llobera, qui ha pronunciat un discurs de benvinguda a tots els assistents.


El projecte SUGAR, està basat en la logística urbana sostenible aconseguida a través de polítiques regionals i locals. Durant dos dies s'abordarà el problema de la ineficiència en la gestió de la distribució urbana de mercaderies, factor crític en el sistema general de transport urbà i font primària d'emissions contaminants del transport.


SUGAR promou l'intercanvi, discussió i transferència d'experiències, coneixements i bones pràctiques sobre la planificació i la formulació de polítiques en l'àmbit de la gestió urbana de mercaderies.


El consorci SUGAR està integrat per 17 socis de 10 països de la Unió Europea, socis experts en bones pràctiques i socis als quals se'ls va a transferir experiència, entre els quals es troba la ciutat de Palma.


Gabriel Vallejo ha volgut destacar la importància que té per a Palma ser soci d'aquest projecte i prendre exemple de ciutats expertes en aquesta matèria.


Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023