Publicador de continguts


Flassaders acull la mostra "Alçant la veu, per una vida lliure de violència a Bolívia"


25 de gener de 2023

Palma, 25 de gener de 2023.- El regidor de Justícia Social, Feminisme i LGTBI+, Alberto Jarabo, ha assistit avui a la inauguració de l'exposició "Alçant la veu, per una vida lliure de violència a Bolívia", que des d'ahir i fins al pròxim 2 de febrer es podrà visitar al Centre Social Flassaders.

La mostra, organitzada per Alianza por la Solidaridad, amb la col.laboració del Govern i de l'Ajuntament, té per objectiu promoure entre la ciutadania una actitud favorable envers els drets de les dones, alhora que es dona a conèixer i se cerca sensibilitzar sobre la necessitat d'enfortir el lideratge i participació de les dones.

Mitjançant diferents panells amb instantànies i texts explicatius, es convida el visitant a reflexionar sobre la vida de les dones indígenes i de les afrodescendents de Bolívia, tot per a posar l'accent en la diferència que existeix i condiciona les dones migrants, especialment en contexts de pobresa i exclusió.

"La violència de gènere no coneix fronteres i el feminisme comunitari als països del sud és també una referència en l'empoderament de les dones. Aquesta exposició ens vincula entre societats i valora l'esforç comú de les dones per a aconseguir la igualtat plena i sense violències", ha explicat el regidor Alberto Jarabo.

Es tracta d'una mostra itinerant que va acompanyada de diferents propostes d'activitats com una trobada d'associacions de dones migrades residents a l'illa per tal d'afavorir l'intercanvi d'experiències.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023