Publicador de continguts


Finalitza la reforma del camp de futbol 7 de Can Valero


1 d’agost de 2023

El tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, ha visitat les instal·lacions, juntament amb els directius de l’Associació Esportiva Penya Arrabal  


>Palma, 31 de juliol de 2023. El tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, i el director general d'Esports, David Salom, han visitat aquest dilluns el camp de futbol 7 de Can Valero, amb motiu de la finalització de la seva renovació integral. 
A la visita hi han assistit també els directius de l’Associació Esportiva Penya Arrabal, Toni Tatxa i Carlos Rosselló, a més de l'equip tècnic de l'Ajuntament i de l'empresa adjudicatària, Amer e Hijos.    
La inversió del projecte ha estat de 277.129 euros. En concret, s’ha construït una base ferma, sobre la qual s’ha col·locat la nova gesp, i s’han instal·lat un nou sistema de drenatge, un sistema de reg i equipament esportiu, com ara banderins, porteries, banquetes, xarxes de protecció i pals, i tres canons aspersors emergents. 
A més, el contracte inclou un manteniment per un període de quatre anys.
A hores d’ara, 26 equips dels clubs de la Penya Arrabal utilitzen els camps de futbol 11 i futbol de la instal·lació, la qual cosa fa que més de 380 esportistes disposin d’unes instal·lacions renovades i amb nous equipaments.    
 

Data darrera modificació: 1 d’agost de 2023