Publicador de continguts


EMAYA realitza una actuació especial al mercat de Pere Garau per a eliminar les pintades vandàliques


15 d’abril de 2024

Els operaris de l’empresa municipal netegen més de 40 grafits de l’edifici i l’entorn

Palma, 15 d’abril de 2024.- L’empresa municipal EMAYA ha realitzat aquest cap de setmana, 13 i 14 d’abril, una actuació especial per a eliminar les pintures vandàliques que hi havia a l’entorn del mercat de Pere Garau. Aquesta actuació és complementària als treballs de neteja i manteniment que es realitzen habitualment i respon a una petició especial de l’associació de comerciants del mercat i de les associacions de veïns de la zona.
Concretament, les brigades d’EMAYA varen eliminar més de 40 pintades vandàliques de les parets del mateix mercat i dels carrers de l’entorn, en unes feines que varen començar a primera hora i que es varen realitzar en festiu per a no entorpir l’activitat comercial.
La iniciativa respon al compromís de l’equip de govern i del mateix batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, d’acabar amb tots els grafits del municipi i s’uneix a les actuacions especials que ja s’han fet, els darrers mesos, per a eliminar les pintades a altres ubicacions emblemàtiques com la plaça del Tub, la costa de Sant Domingo o la plaça de l’Olivar.
Així mateix, cal recordar que actualment s’està acabant de perfilar la nova Ordenança cívica, que incrementa les sancions als infractors, que oscil·laran entre els 1.500 i els 3.000 euros. La normativa també preveu acudir a la via penal en el cas que la pintada s’hagi realitzat a un edifici protegit o catalogat.

Data darrera modificació: 15 d’abril de 2024