Publicador de continguts


EMAYA prorroga el preu reduït del servei d'eliminació de pintades vandàliques a edificis privats fins al juliol de 2025


9 de març de 2023

El Consell d'Administració d'EMAYA, reunit avui matí en sessió ordinària, ha aprovat mantenir el preu del servei de neteja de pintades vandàliques a parets privades en 2 € el metre quadrat per al primer servei durant dos anys més, fins al juliol de 2025. Així mateix, s'ha aprovat una nova reducció per al segon i següents serveis, que tindran un cost de 0,50 €/m².

D'acord amb les tarifes dels serveis de neteja i recollida d'EMAYA aprovades el juny de 2020, el preu del servei de neteja de pintades a parets privades és de 82,9296 € en el cas de pintades emplenades i de 54,8385 € per als grafits sense emplenar.

En un primer moment es va fer una reducció d'aquest preu, que va quedar establert en 10 € el metre quadrat per a tots els serveis i es va aplicar fins al juliol de 2021. Aleshores es va modificar, rebaixant-lo a 2 euros el metre quadrat fins al juliol de 2023.

Amb l'aprovació d'avui es prorroga aquesta reducció del preu per al primer servei i es fa una nova reducció a 0,50 €/m² per a les següents sol.licituds.

L'acord del Consell d'Administració d'EMAYA d'avui s'elevarà al Ple de l'Ajuntament de Palma per a procedir a la seva publicació al BOIB, abans de l'entrada en vigor d'aquests preus.

El servei d'eliminació de pintades a parets privades ha tingut molt bona acollida. L'any 2022 es varen rebre 320 sol.licituds. Amb la pròrroga aprovada avui es volen promoure encara més aquestes actuacions de neteja, tal com es recull al Pla d'acció contra les pintades vandàliques de l'Ajuntament de Palma.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023