Publicador de continguts


El tinent de batle de Cultura visita l’Arxiu Municipal de Can Bordils


13 de juliol de 2023

Javier Bonet coneix de primera mà el funcionament del servei, acompanyat de membres del seu equip

 

Palma, 13 de juliol de 2023.- El tinent de batle de Cultura, Javier Bonet, ha visitat aquest dijous les dependències de l’Arxiu Municipal de Can Bordils, on ha mantingut una primera presa de contacte amb les responsables d’aquest servei.

Acompanyat del coordinador general de Cultura i Arts Visuals, Fernando Gómez de la Cuesta, i la directora general de Patrimoni i Interpretació de la Ciutat, Pilar Ribal, el regidor ha fet un complet recorregut per l’històric edifici, els orígens del qual es remunten, com a mínim, a l’època islàmica.

Per part de l’equip de professionals que desenvolupa la seva activitat a Can Bordils, han participat en la visita la seva directora, Margalida Rosselló, i les tècniques Pilar Amador, Marina Marquès i Joana Seguí.

Actualment, Can Bordils presta nombrosos serveis a la ciutadania, com ara la consulta d’expedients de llicències d’obres i d’activitats, així com de documentació històrica.

Igualment, les dependències acullen una sala d’exposició de fons arxivístics municipals i fan difusió d’aquest patrimoni mitjançant la publicació de la col·lecció Rúbrica.

 

 

Data darrera modificació: 14 de juliol de 2023