Publicador de continguts


El Teatre Municipal Xesc Forteza és un dels espais culturals que acollirà activitats de la Mostra de Cinema de Muntanya


10 d’octubre de 2023

La nova edició es desenvoluparà entre els dies 16 i 25 d’octubre i ha estat presentada aquest dimarts a La Misericòrdia

Palma, 10 d’octubre de 2023.- L’Ajuntament participarà en la 14a Mostra de Cinema de Muntanya mitjançant la cessió de l’espai del Teatre Municipal Xesc Forteza, que acollirà activitats compreses dins aquest cicle, els dies 18, 19, 20, 21 i 24 d’octubre.

La mostra ha estat presentada aquest dimarts, a La Misericòrdia, al llarg d’una roda de premsa que, per part del consistori, ha registrat la presència del director general de Música i Arts Escèniques, Rafel Brunet.

Igualment, hi han estat presents la vicepresidenta primera de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, Antònia Roca; el conseller insular de Presidència, Toni Fuster; el president de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, Xisco Fanals; la representant de Colonya Caixa de Pollença Esther Luna, i el director de la mostra, Bartomeu Tomàs.

El cicle englobarà, entre els dies 16 i 25 d’octubre, un ampli ventall de propostes cinematogràfiques relacionades amb el món de la muntanya, adreçades tant al públic aficionat a aquests esports com a altres tipus d’espectadors.

La programació acollirà, entre altres activitats, la projecció de documentals internacionals, així com l’exhibició de pel·lícules sobre conservació de la natura, la solidaritat, la igualtat i les comunitats locals.

Al mateix temps, l’organització ha creat una selecció oficial de curtmetratges de muntanya i ha incorporat tant una producció de caràcter teatral com una novetat pertanyent a l’àmbit editorial.

Data darrera modificació: 23 de novembre de 2023