Publicador de continguts


El pròxim dissabte 22 d'abril reobrirà "Es Mercadet" de Son Fuster


3 d’abril de 2023

Palma, 1 d'abril de 2023.- El pròxim dissabte 22 d'abril torna a Son Fuster "Es Mercadet", una iniciativa amb la qual el consistori cerca incentivar el mercat local de bescanvi, segona mà i antiguitats entre la ciutadania, fomentant el consum responsable, la reutilització i el reciclatge. Feia tres anys que no es feia aquest mercat per mor de les restriccions sanitàries de la covid-19.

Hi haurà tres tipus de llocs: professional, general i eventual.

La primera tipologia fa referència a professionals permanents durant tot l'any, ja sigui per a vendre articles nous procedents de liquidació d'estocs, articles de qualsevol tipologia de segona mà o productes de col.leccionisme.

En total hi participaran 12 professionals durant tot l'any. Hi haurà també dues food tracks per a la venda de productes alimentaris i begudes.

Pel que a la categoria general, adreçada a la venda d'objectes de segona mà, antiguitats i liquidació d'estocs de manera ocasional (durant sis mesos amb una periodicitat de tres dissabtes de mercat i un de descans) s'han rebut 158 peticions. Val a dir que només hi ha capacitat per a acollir 135 paradetes, per tant, la resta de sol.licitants conformaran una borsa d'espera auxiliar.

La darrera categoria, l'eventual, suposa una autorització personal i intransferible de caràcter ocasional, que donarà dret a l'ocupació d'un lloc de venda amb nombre prefixat durant un o diversos dissabtes amb un màxim de vuit dies de mercat, que podran ser seguits o alterns, amb un termini de vigència de sis mesos. En aquest cas el nombre de sol.licituds presentades ha estat de 32.

La ubicació serà la mateixa on es feia abans, és a dir, la zona d'aparcament de Son Fuster, situada al costat de les instal.lacions esportives, entre la PM-27 i el camí Vell de Bunyola. Es farà tots els dissabtes no festius de 8 a 13.30 h.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023