Publicador de continguts


El Ple de l'Ajuntament de Palma aprova una declaració institucional de condemna i repulsa pels atemptats de Noruega


28 de juliol de 2011

Palma 28 de juliol de 2011 .- El Ple de l'Ajuntament de Palma reunit avui ha aprovat per unanimitat una declaració institucional a la qual fa constar la seva indignació i repulsa pel doble atemptat perpetrat a Oslo i a la illa d'Utoya on han mort desenes de persones innocents.


L'Ajuntament de Palma vol expressar la seva solidaritat amb el poble noruec que ha sofert la violència d'aquest acte, i li trasllada la condolença.


Aquesta declaració institucional serà remesa al cónsol de Noruega a Palma per a que faci arribar a la colònia noruega a Palma la condolença d'aquesta ciutat amb el seu sentiment de repulsa, i ho traslladi als familiars de les víctimes de l'atemptat a través del Govern de Noruega.

Crisi humanitària a Àfrica


El Ple de l'Ajuntament de Palma també ha aprovat per unanimitat una declaració institucional relativa a la situació d'emergència humanitària de la zona coneguda com a "banya d'Àfrica". En aquesta declaració, el Ple acorda solidaritzar-se amb les persones que pateixen aquesta crisi alimentària, al temps que es fa un reconeixement a les entitats i persones que desenvolupen tasques d'ajuda humanitària. L'Ajuntament concedirà una ajuda d'emergència per contribuir a pal.liar aquesta situació.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023