Publicador de continguts


El parc de Los Leones disposarà d'un espai amb aules polivalents per a les entitats veïnals de Sant Agustí


4 d’abril de 2023

La tinenta de batle d'Infraestructures, Angélica Pastor, i el coordinador del Districte, Manuel Fernández, han visitat avui les obres d'aquest nou edifici d'uns 200 metres quadrats, que estarà enllestit el mes de maig

S'inverteixen uns 262.737 euros per a condicionar aquest espai situat davall les rampes d'accés al parc amb instal.lacions, nou paviment i mitjanades

Palma, 3 d'abril de 2023.- La tinenta de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, el coordinador del Districte Ponent, Manuel Fernández, i el coordinador general de l'Àrea, Luis Sureda, juntament amb els representants de l'AV Gent Gran de Sant Agustí i l'AV de Sant Agustí i els tècnics de l'Àrea, han visitat avui les obres de les noves aules polivalents que s'estan construint a l'espai situat al parc de Los Leones, entre la carretera de Gènova i Sant Agustí.

En aquest espai s'està executant una inversió de 262.737 euros perquè pugui acollir un espai d'usos múltiples que podran fer servir les entitats de les barriades per a realitzar activitats. La previsió és que les obres de condicionament puguin estar finalitzades durant el mes de maig d'enguany.

El projecte de rehabilitació que s'està executant consisteix a aixecar mitjanades i instal.lar aïllament tèrmic per a millorar l'eficiència energètica, pavimentar i instal.lar falsos sostres i executar les instal.lacions d'electricitat, fontaneria, climatització i ventilació.

Aquest edifici, que ara acollirà aules polivalents, està situat davall les rampes d'accés d'aquest parc i té una superfície construïda de gairebé 200 metres quadrats. El parc és accessible.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023