Publicador de continguts


El mercadet "Tira'm els Trastos" i l'actuació de Morgana Jazz ompliran de vida la plaça de Pau Casals aquest dissabte


17 de febrer de 2023

Amb aquests actes s'estrenarà aquest espai que s'ha renovat a través del Pla de barris i al qual s'ha renovat el paviment i millorat l'accessibilitat

Durant els darrers tres mesos s'han invertit 340.000 euros en una actuació que atén una demanda històrica del barri de Santa Catalina

Palma, 16 de febrer de 2023.- Aquest pròxim dissabte, dia 18 de febrer, la plaça de Pau Casals s'omplirà de vida i reobrirà després d'una remodelació integral d'aquest espai.

Durant el matí, a partir de les 10 hores i fins a les 19 hores, se celebrarà el mercadet "Tira'm els Trastos", que comptarà amb 52 paradetes i una foodtruck i, a partir de les 17 hores, el grup Morgana Jazz iniciarà la seva actuació, que forma part del Festival Jazz Palma 2023, que organitza l'Àrea de Cultura a diferents espais de Palma durant aquest mes de febrer.

L'acte festiu de dissabte posa punt final a la renovació integral de tot aquest espai, que ha executat l'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat des del passat mes de novembre. Així, s'han renovat 2.600 metres quadrats de paviment amb una inversió de 340.000 euros i una duració de les obres de dos mesos i mig, que ha arribat també als carrers de Monterrey i de Cervantes, situats just davant la plaça.

Aquesta actuació ha permès millorar l'accessibilitat d'aquest punt de trobada del barri, on se situa el PAC i que presentava desperfectes produïts per obres de serveis i arrels de l'arbrat i ha atès a més una demanda històrica de la barriada.

Les obres que s'han executat han conservat el disseny original de la plaça amb bandes diagonals i s'ha substituït el paviment existent, que estava molt deteriorat, per un de similar de la mateixa tonalitat vermellosa col.locat en forma d'espina de peix. La rampa d'accés a la plaça situada al carrer de Cervantes s'ha modificat per tal de complir amb la normativa d'accessibilitat.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023