Publicador de continguts


El Consell de Capitalitat aprova un increment de 5 milions d’euros en l’aportació del Govern de les Illes Balears, que es destinarà a la renovació de la flota realitzada en l’EMT


12 de desembre de 2023

Palma, 12 de desembre de 2023.- El Consell de Capitalitat s’ha reunit avui amb caràcter extraordinari per a aprovar un increment de l’aportació econòmica que destina el Govern de les Illes Balears a l’Ajuntament de Palma i per a definir les inversions que es faran amb els fons que aporta el Consell de Mallorca per aquest concepte.

D’aquesta manera, durant la sessió s’ha acordat que la CAIB aportarà 5 milions d’euros més, procedents de fons FEDER, que se sumen als 20 milions aprovats el 30 d’octubre passat, i que es destinaran a finançar part de la renovació de la flota d’autobusos realitzada en l’EMT.

A més, a la reunió d’avui s’ha aprovat la distribució dels 2,5 milions d’euros de capitalitat que aporta el Consell de Mallorca. D’aquesta quantitat, 1,6 milions es destinaran a l’adquisició de la finca de Son Quint, 400.000 euros més serviran per a pagar part de l’adquisició de l’escoleta Ciutat Antiga i amb la resta, 500.000 euros, s’escometran reformes al poliesportiu de Son Moix.

Per part de l’Ajuntament hi han assistit el batle, Jaime Martínez Llabrés; el tinent de batle de Turisme, Innovació, Cultura i Esports, Javier Bonet; la tinenta de batle d’Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, i la tinenta de batle d’Infraestructures, Belén Soto. En representació del Govern hi han assistit la consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas, i el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzá, mentre que per part del Consell hi ha assistit la consellera d’Hisenda, Maria del Pilar Bonet.

Data darrera modificació: 13 de desembre de 2023