Publicador de continguts


El Consell d’Administració de l’SMAP aprova la licitació de l’explotació del recinte de Son Fusteret


18 de març de 2024

La licitació preveu una inversió de 300.000 euros, que permetrà posar a punt aquesta instal·lació amb millores a l’enllumenat i els tancaments, entre d’altres

El cànon de partida pel qual surt a licitació l’explotació d’aquest espai són 20.000 €/any per un període de 12 anys

Palma, 18 de març de 2024.- El Consell d’Administració de la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes SA (SMAP), va aprovar la setmana passada els plecs que regiran la licitació de l’explotació del recinte de Son Fusteret.

L’explotació d’aquest recinte al qual se celebren esdeveniments i concerts surt a licitació per un cànon de partida de 20.000 €/any i per un període de 12 anys amb tres possibles pròrrogues.

Aquesta licitació preveu, a més, una inversió de 300.000 euros en diferents millores que permetran posar a punt aquest recinte i renovar elements com ara l’enllumenat, els tancaments o la recollida d’aigües, entre altres qüestions. Es preveu que el nou contracte per a explotar aquest recinte estigui signat el gener de 2025.

En aquest sentit, els plecs de licitació detallen les inversions necessàries en aquest espai, que suma 97.000 metres quadrats, després que l’SMAP hagi realitzat durant els darrers mesos una auditoria d’aquesta infraestructura que ha permès conèixer l’estat actual del recinte i dels seus elements i determinar quines millores són necessàries per a modernitzar les instal·lacions i que aquestes continuïn acollint concerts i esdeveniments que contribueixen a dinamitzar la ciutat.

Data darrera modificació: 18 de març de 2024