Publicador de continguts


El CIFP Politècnic de Llevant, campió de la 3a edició de l’Escape Room: “Missió ocupació”, de PalmaActiva


22 de maig de 2024

En aquest joc es treballen aspectes clau de la recerca de feina

529 alumnes de diferents cicles formatius de grau mitjà i superior, educació universitària i educació d’adults han participat en aquesta iniciativa d’orientació laboral

Palma, 22 de maig de 2023.- El CIFP Politècnic de Llevant s’ha proclamat avui campió de l’escape room “Missió Ocupació”, que organitza PalmaActiva. Aquesta és una iniciativa d’orientació laboral per a joves on es treballen aspectes clau de la recerca de feina.

El CIFP Francesc de Borja Moll (2n) i l’IES Bendinat (3r) han estat els centres finalistes. 36 equips de 17 centres educatius i 529 alumnes han participat en la 3a edició de “Missió Ocupació”, que s’adreça a cicles formatius de grau mitjà i superior, educació universitària i educació d’adults.

Lupe Ferrer, regidora d’Economia, Comerç i Autònoms, i Carmen Aguiló, gerent de PalmaActiva, han lliurat els guardons als tres equips finalistes.

L’objectiu general d’aquest escape room de PalmaActiva és treballar de manera entretinguda tot el procés de recerca de feina i les competències professionals clau. Això es fa mitjançant el joc lúdic per a motivar les persones participants i millorar l’adquisició dels coneixements.

Més informació:
https://web.palmaactiva.com/empleo/orientacion-laboral/orientacion-laboral-para-jovenes/

 

PalmaActiva és l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma que té com a missió impulsar una economia que generi una ocupació estable i de qualitat i promoure la capacitació laboral i empresarial a Palma.

 

 

Web: www.palmaactiva.com

Twitter: @palmaactiva / Facebook: PalmaActiva / Instagram: @palmaactiva / Linkedin: @PalmaActiva

Data darrera modificació: 22 de maig de 2024