Publicador de continguts


El castell de Bellver s’enllumenarà avui de blau en memòria de les víctimes de crims d’odi


20 de juliol de 2023

Amb motiu del Dia Europeu en Memòria de les Víctimes de Crims d’Odi

Cort dona així suport a la III edició de “La tolerància apaga l’odi”, promoguda des del Moviment contra la Intolerància

 

Palma, 20 de juliol de 2023.- El castell de Bellver s’enllumenarà avui vespre de color blau amb motiu del Dia Europeu en Memòria de les Víctimes de Crims d’Odi, que es va establir en record de les víctimes del crim d’odi terrorista d’Oslo i Utoya i, alhora, de totes les víctimes de la intolerància criminal dels delictes d’odi.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Palma respon a una invitació del Moviment contra la Intolerància, que ha convidat les institucions a participar en la III edició de “La tolerància apaga l’odi 2023”, tal com han fet centenars d’ajuntaments i altres institucions. Cort s’adhereix a la campanya, que pretén, de manera simbòlica, encendre la llum de la tolerància davant l’odi i llançar un missatge d’unitat davant de la intolerància.

L’Ajuntament de Palma ha triat encendre el castell de Bellver com a element patrimonial i simbòlic de la nostra ciutat. Una fortificació d’estil gòtic del segle XIV que constitueix un dels monuments més emblemàtics i reconeguts de Palma així com un dels principals atractius per als visitants, que a més es pot contemplar amb excel·lent visibilitat des de bona part de la ciutat.

 

Data darrera modificació: 20 de juliol de 2023