Publicador de continguts


El carrer de Jacint Verdaguer s'eixampla amb la integració de l'antic carril bici


5 de febrer de 2023

L'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat conclou les tasques de pintura que doten aquest tram de 600 metres quadrats d'una estètica de passeig amb el dibuix de la planta del Castell de Bellver

Aquesta actuació atén una demanda dels veïns dels Hostalets a través del Districte Llevant

Palma, 4 de febrer de 2023.- La tinenta de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, juntament amb el regidor del Districte Llevant, Daniel Oliveira, i els representants de l'AV Els Hostalets, han visitat aquesta setmana les tasques de pintura del carrer de Jacint Verdaguer, que han culminat una actuació per a integrar el tram per on abans discorria un carril bici a la voravia i permetre així eixamplar aquest passeig.

Aquesta actuació atén una demanda de l'AV Els Hostalets a través del Districte Llevant per tal de dotar aquest espai d'una fisonomia per a vianants.

Aquesta actuació, planificada per l'enginyer de l'Àrea d'Infraestructures Juan Afan, es va realitzar per a atendre una demanda veïnal després d'haver-se segregat en aquest tram el carril bici i desplaçar-lo a la calçada, eixamplant així l'espai per a passejar disponible en aquest àmbit de la ciutat, que ara s'ha pintat amb el dibuix de la planta del castell de Bellver.

Les tasques de pintura que s'han executat aquesta setmana s'han realitzat a 600 metres quadrats del passeig. Aquesta intervenció ha suposat una inversió d'uns 18.000 euros i s'ha executat en dues fases. En una primera fase, que s'executà el passat mes d'octubre, es realitzà un tractament del paviment per a tapar els porus amb pintura vermella i aquesta setmana s'ha culminat la segona amb les tasques de pintura del dibuix de la planta del castell de Bellver.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023