Publicador de continguts


El batle de Palma visita l'escola d'estiu d'Amadiba


22 de juliol de 2011

Palma, 22 de juliol de 2011.- El batle de Palma, Mateo Isern ha visitat avui l'Escola d'Estiu d'Amadiba (Associació de Mares de Discapacitats de Balears) a Palma, situada al col.legi Camilo José Cela.

El batle de Palma visita l'escola d'estiu d'Amadiba

Acompanyat de la tinent de batle de Benestar Social, Immigració i Participació, Sandra Fernández i de la regidora delegada d'Educació, Família, Igualtat i Majors, Aina Ferriol, el batle ha pogut conèixer de primera mà quines són les activitats que desenvolupa aquesta entitat i també les seves inquietuds.

Elvira Jiménez, presidenta d'Amadiba i el seu vicepresident, Miquel Puigserver, han mostrat al batle tots els recursos que posen a l'abast de les famílies de persones amb discapacitat.

Les escoles d'Amadiba atenen a 240 persones amb discapacitat intel.lectual de totes les edats i compten amb 70 professionals i 25 voluntaris. En aquests moments, hi ha escoles d'Amadiba a Palma, Inca, Llucmajor, Marratxí, Santa Margalida i la Colònia de Sant Jordi.

La seva missió és augmentar la qualitat de vida de les famílies i els seus membres depenents, mitjançant l'atenció i el suport integrals.

Data darrera modificació: 23 de març de 2023