Publicador de continguts


El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, presideix la presa de possessió d’11 funcionaris nous


12 de març de 2024

Palma, 12 de març de 2024.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha presidit aquest dilluns la presa de possessió d’11 nous funcionaris que ja formen part de diferents categories de l’Administració municipal. A l’acte també hi han assistit la tinenta de batle d’Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, el tinent de batle d’Urbanisme i Habitatge, Óscar Fidalgo, i regidors dels diferents grups municipals.
El primer edil de Palma ha donat l’enhorabona als funcionaris, a qui ha reconegut “el seu gran esforç i dedicació”, que ha acabat en un procés d’estabilització dels llocs de treball.
Martínez Llabrés ha afegit que “amb aquests nous funcionaris, hi guanyau vosaltres i les vostres famílies, però també hi guanya l’Ajuntament de Palma. No oblideu que abans de res hem de defensar els drets i els deures dels ciutadans de Palma. El nostre únic objectiu ha de ser millorar la ciutat i oferir el millor servei als seus ciutadans.”
Els nous funcionaris que han pres possessió avui són 3 arquitectes, 4 delineants, 1 sociòloga, 1 treballadora familiar, 1 inspectora de comerç i 1 tècnic audiovisual

 

Data darrera modificació: 12 de març de 2024