Publicador de continguts


L’Ajuntament de Palma destina 167.600 euros a l’asfaltat de diversos carrers de Son Fortesa i Son Rapinya


7 de maig de 2024

Palma, 07-05-2024.- L’Ajuntament de Palma ha destinat 167.000 € a l’asfaltat de diversos carrers al barri de Son Fortesa, i a la reparació de voreres, escocells i a la millora de l’accés d’una parada d’autobús a la zona de Son Rapinya.

Pel que fa al barri de Son Fortesa, dins el districte de Llevant, els treballs han consistit en la renovació del paviment de quatre carrers. Concretament, les actuacions, que han tingut un pressupost de 106.000 euros, s’han realitzat als carrers d’Isidoro Antillón, de Caballero d’Asphelt, del Llampúgol i de la Fertilitzadora. En total s’han asfaltat 12.100 metres quadrats en una actuació que s’ha duit a terme a petició dels veïns del barri i que s’ha coordinat amb l’associació de Son Fortesa.

D’altra banda, el consistori ha destinat 61.600 € a reparar diverses voreres i escocells a la zona de Son Rapinya, entre els carrers d’Andalusia i de Múrcia, amb una superfície d’actuació de 770 metres quadrats. Així mateix, en coordinació amb l’EMT, s’ha arreglat l’accés a la parada d’autobús de la zona perquè compleixi amb la normativa d’accessibilitat.

En el projecte, que ha tingut un termini d’execució de dues setmanes, s’ha dedicat especial atenció a la millora dels escocells de la zona, ja que molts es trobaven en mal estat i suposaven un risc per als vianants. Per a això s’ha instal·lat una platina d’acer de 10 mm al voltant dels arbres i s’han arreglat les vorades.

Amb aquesta intervenció l’Ajuntament de Palma, a través de l’Àrea de Vialitat, de la Regidoria d’Infraestructures, compleix amb els requisits d’accessibilitat de les voreres i de la parada d’autobús, ja que s’aconsegueix una amplària mínima d’1,8 metres en tot el seu traçat.

 

Data darrera modificació: 7 de maig de 2024