Publicador de continguts


El 15 d’abril s’obriran les inscripcions per als campus esportius d’estiu de quatre instal·lacions de l’IME


11 d’abril de 2024

S’ofereixen un total de 3.720 places per a tot l’estiu als poliesportius de Son Moix, Germans Escalas, Rudy Fernández i Son Hugo


Palma, 11 d’abril de 2024.- Quatre instal·lacions de l’Institut Municipal de l’Esport acolliran els campus d’estiu del 25 de juny al 6 de setembre. Son Moix, Germans Escalas, Rudy Fernández i Son Hugo oferiran una alternativa ludicoesportiva per a les famílies durant el període estival.
Les inscripcions s’obriran en línia el dia 15 d’abril amb el 50 per cent de les places i es podran tramitar a través dels webs de les empreses adjudicatàries dels serveis: Esports 85, per als campus de Son Moix, i E2 Projectes, per als campus de Rudy Fernández, Son Hugo i Germans Escalas. A partir del dia 19 d’abril s’obriran de forma presencial el 50 per cent restant de les places.
L’oferta serà d’un total de 3.720 places per a tot l’estiu als quatre espais esportius, 620 per a cadascun dels sis períodes, de les quals l’IME destina el 10% a places becades per a famílies usuàries del Servei de Benestar Social i dels Serveis d’Atenció Integral a la Violència de Gènere.
Els campus estan destinats a nins i nines de 3 a 14 anys i se centren a oferir als infants una àmplia varietat d’activitats encaminades al joc, de manera lúdica, per al desenvolupament de l’infant, impulsant-li l’educació en valors.
Les activitats es desenvolupen de 9 a 14 h i s’ofereix servei opcional de guarderia de 7.30 a 9 h i de 15.30 a 17 h, així com servei de menjador. Dins aquest horari, els infants realitzen diferents activitats esportives, piscina, tallers, expressió corporal, ball, etc. Les activitats es diferencien en la seva metodologia d’acord amb els diferents grups d’edat.

 

Data darrera modificació: 11 d’abril de 2024