Publicador de continguts


Dijous s'inicien les tasques d'asfaltat de la cruïlla dels carrers de l'Escola Graduada i de Mateu Enric Lladó


15 de novembre de 2022

Les tasques d'asfaltat i senyalització requereixen talls de trànsit entre les 9.30 i les 14 hores, dijous i divendres, i per aquest motiu s'habiliten desviaments provisionals

Es recomana evitar circular per aquesta zona i fer servir itineraris alternatius

Aquestes tasques s'emmarquen en les millores de la seguretat viària, accessibilitat i connexió del carril bici entre Escola Graduada i Mateu Enric Lladó

Palma, 15 de novembre de 2022.- Aquest dijous dia 17 de novembre i divendres, dia 18, es tallarà el trànsit a la cruïlla compresa entre els carrers de Mateu Enric Lladó i de l'Escola Graduada.

Així, durant dos dies s'enllestirà l'asfaltat i la nova senyalització d'aquesta cruïlla, a la qual s'han executat diferents actuacions per a millorar l'accessibilitat i també la seguretat viària del carril bici que discorre des del carrer de l'Escola Graduada i connecta amb el centre de la ciutat.

Les tasques d'asfaltat d'aquesta cruïlla suposen una inversió de 15.000 euros i es completaran entre dijous i divendres. Així, durant aquests dos dies des de l'Ajuntament es recomana evitar circular per aquesta zona i fer servir itineraris alternatius. S'habilitarà un desviament de trànsit provisional per als vehicles procedents de la plaça de Cort pel carrer de la Ferreria i fins a la plaça de la Porta de Sant Antoni, habilitant una inversió de sentit provisional des de la plaça del Mercadal. El trànsit procedent dels carrers del Socors i de Fra Cuñado es reconduirà a través del carrer de Fra Francesc Cantarellas i de les Avingudes.

Itinerari per a vianants més segur

Aquesta actuació és una fase més d'una obra que ha suposat una inversió d'uns 40.000 euros i ha permès desviar un tram de carril bici millorant així l'accessibilitat i la seguretat viària dels encreuaments d'aquest punt de Palma, que travessa per Avingudes i arriba fins a Escola Graduada, on es connecta amb el carril bici del carrer de Mateu Enric Lladó.

La intervenció que s'està enllestint permet ampliar les voravies de tot aquest entorn i crear itineraris per a vianants més segurs i còmodes als voltants d'aquesta zona on conflueixen el CEIP Escola Graduada, un centre de salut i l'accés a peu als jutjats de la Gerreria.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023