Publicador de continguts


Demà se celebra el Dia Europeu sense Cotxes


21 de setembre de 2022

No es podrà aparcar a la zona ORA de les Avingudes cap al centre, a excepció dels residents amb distintiu

La línia Centre Circular de l'EMT Palma és gratuïta i el tren i el metro seran gratuïts fins i tot per aquelles persones que no disposin de la Targeta Intermodal

Palma, 21 de setembre de 2022.- Demà dijous, dia 22 de setembre, té lloc el Dia sense Cotxes. Per aquest motiu, durant tot el dia de demà no es podrà aparcar a la zona ORA compresa entre les Avingudes i el centre de la ciutat, a excepció de les persones residents que disposin del corresponent distintiu.

Per a afavorir l'accés al centre amb transport públic es recorda que la línia de l'EMT Palma Centre Circular és gratuïta. Aquesta línia connecta el centre amb barris com Bons Aires, el Fortí o el Camp d'en Serralta i recorre la corona d'Avingudes, fent aturada a la plaça d'Espanya i a diferents punts del centre de Ciutat.

A més, demà el tren i el metro seran gratuïts fins i tot per a aquelles persones que no disposin de la Targeta Intermodal.

El Dia sense Cotxes s'emmarca en el conjunt d'actes de la Setmana Europea de la Mobilitat, que avui horabaixa continuen amb un taller de reparació de bicicletes a les 17.30 a plaça de Madrid. Tot seguit, a les 19.00 hores, una actuació de ball de bot a càrrec de l'Escola de Música i Danses de Mallorca.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023