Publicador de continguts


Demà a les 9 h s'activaran més de 30.000 vals de descompte de la tercera fase de la campanya de dinamització comercial de PalmaActiva


2 de novembre de 2022

Palma, 2 de novembre de 2022.- Demà, 3 de novembre, a les 9 h s'activaran de nou els vals de descompte de PalmaActiva. L'Ajuntament de Palma, per mitjà de PalmaActiva, ha posat en marxa aquesta campanya de 96.164 vals comercials amb un pressupost de gairebé 2 milions d'euros i s'hi han adherit prop de 300 establiments.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà, explica que ja s'han consumit el 95% dels vals (prop de 60.000 vals dels 62.000 activats). Vilà afegeix que aquesta vegada es tornaran a repartir 100 i escaig vals entre més de 260 comerços. El tercer i últim repartiment es farà entre els establiments adherits que hagin bescanviat com a mínim el 100% dels vals del primer repartiment i el 40% del segon repartiment.

Els més de 30.000 vals que s'activaran podran emprar-se a partir de les 9 hores: "Aquest any hem tingut diferents horaris de començament dels vals per a facilitar l'accés de diferents segments de la població, per a posar els horaris hem escoltat tant els comerços com la ciutadania", explica Vilà.

Vals de PalmaActiva

Aquesta és una campanya de l'Ajuntament de Palma per a promoure les compres als petits comerços. Cada ciutadà disposa d'un màxim de 8 vals. Per a poder beneficiar-se de 20 euros de descompte s'ha de fer una despesa mínima de 35 euros –el descompte per persona pot arribar a ser de 160 euros.

Poden beneficiar-se dels descomptes totes aquelles persones amb DNI o NIE, majors de 16 anys. La campanya va arrancar l'11 d'octubre i finalitzarà el 20 de novembre.

No farà falta descarregar-se prèviament els vals, aquests se sol.liciten directament als mateixos establiments comercials adherits al programa en el moment de la compra.

Més informació: https://vals.palmaactiva.com/ca/

Data darrera modificació: 6 de març de 2023