Publicador de continguts


Cultura presenta la nova edició de la Setmana de la Cultura Popular i Tradicional


8 de novembre de 2022

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i el coordinador general de Cultura, Miquel Àngel Contreras han presentat avui les activitats de la Setmana de la Cultura Popular i Tradicional de Palma que se celebrarà del 10 al 17 de novembre. La Setmana de la Cultura Popular i Tradicional 2022 estarà dedicada a la llengua, no només com a element de comunicació, transmissió de coneixements i integració social, sinó també com a element artístic en ella mateixa, amb la seva capacitat de commoure, divertir i crear imaginari popular

Noguera ha declarat que "Palma té una cultura i una identitat pròpia que s'ha de cuidar i reivindicar. La nostra ciutat no és cap franquícia."

Aquesta edició servirà per a retre un merescut homenatge a Felip Munar i Munar, lingüista, professor, investigador, divulgador i comunicador de la cultura popular des d'un ampli ventall de mitjans i àmbits: les seves classes, els seus articles a la premsa i els programes de televisió i ràdio en què participa. A més, és un dels principals impulsors de la recuperació de l'art de glosar com a membre fundador de l'Associació Cultural de Glosadors de Mallorca, grans protagonistes també d'aquesta Setmana de la Cultura Popular i Tradicional.

La Setmana de la Cultura Popular i Tradicional d'enguany comptarà amb taules rodones, combats de gloses, concerts de música folk amb grups com Posidònia, els catalans El Pony Pisador i els valencians Tesa & Jonatan Penalba, ballades populars amb Voramar, Roada, Cofre Antic i l'escola de música i danses de Mallorca i Mbeniara. i la participació de tradicions de glosa d'altres cultures com és el cas dels bertsolaris d'Euskadi.

Aquí teniu l'enllaç del programa complet:https://cultura.palma.cat/ficha.php?Cod_not=10380

Data darrera modificació: 30 de maig de 2023