Publicador de continguts


Cort i el Consell rendeixen homenatge al futbolista mallorquí Emilio Nsue per la recent consecució de la Bota d’Or de la Copa d’Àfrica


9 d’abril de 2024

El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, i el president insular, Llorenç Galmés, destaquen l’èxit golejador de l’internacional per Guinea Equatorial a la competició disputada a Costa de Marfil

Palma, 9 d’abril de 2024.- La Sala de Plens de l’Ajuntament de Palma ha acollit aquest dimarts l’acte d’homenatge al futbolista mallorquí Emilio Nsue per la recent consecució de la Bota d’Or de la Copa d’Àfrica de Nacions, defensant la camiseta de la selecció de Guinea Equatorial.

L’acte ha estat presidit pel batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, i el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i ha comptat també amb l’assistència del primer tinent de batle de Cort, Javier Bonet; el vicepresident insular i conseller executiu d’Esports, Pedro Bestard, i els responsables de les àrees esportives de l’Ajuntament, David Salom, i el Consell, Toni Prats.

Durant la seva intervenció, el primer regidor de Palma ha felicitat el jugador per l’èxit aconseguit a la trenta-quatrena edició de la competició que es va disputar a Costa de Marfil durant els passats mesos de gener i febrer, en la qual Nsue es va proclamar màxim golejador del torneig, amb cinc dianes.

El futbolista de 34 anys, de pare guineà i mare espanyola, ha rebut, durant l’acte, els obsequis commemoratius lliurats per l’Ajuntament i el Consell de Mallorca, i, al seu torn, ha fet entrega als representants de totes dues institucions la camiseta signada amb la qual va disputar la Copa d’Àfrica.

Format a les categories inferiors del RCD Mallorca, Emilio Nsue va ser jugador del primer equip barralet al llarg de quatre temporades. Posteriorment, va militar en diferents clubs i arribà, fins i tot, a debutar a la Premier League després d’aconseguir l’ascens amb el Middlesborough.

Igualment, durant l’etapa inicial de la seva carrera, va ser reclutat pels tècnics de les seleccions inferiors d’Espanya, si bé, més endavant, es va convertir en un integrant fix de les convocatòries del combinat absolut de Guinea Equatorial.

Actualment, i des de l’any 2022, Nsue forma part de la plantilla del conjunt alacantí InterCity, pertanyent al grup II de la Primera RFEF.

Al mateix temps, el jugador, que, al llarg de la seva trajectòria ha anat alternant diferents posicions sobre el camp i exerceix ara, fonamentalment, de migcampista, es troba al capdavant de l’associació Nsue Sport Plus, sorgida el 2023 amb la finalitat de prestar suport als infants amb risc d’exclusió social.

 

Data darrera modificació: 10 d’abril de 2024