Publicador de continguts


Cort renova la pista esportiva de Miquel Bosch, al barri de la Vileta


6 de maig de 2024

El primer tinent de batle i regidor d’Esports, Javier Bonet, ha visitat aquest dilluns les instal·lacions, en companyia de representants de l’associació de veïnats

Palma, 6 de maig de 2024.- L’Ajuntament de Palma, a través de l’Àrea d’Infraestructures i de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), ha reformat la pista de Miquel Bosch, ubicada al carrer de Galilea, a la barriada de la Vileta.

Entre altres actuacions, el personal d’Infraestructures ha incorporat tres punts d’il·luminació led, ha revestit i pintat el paviment, ha netejat les pintades vandàliques i ha instal·lat noves portes d’accés. Per la seva banda, l’IME ha substituït les xarxes i ha millorat l’equipament esportiu.

El primer tinent de batle i regidor d’Esports, Javier Bonet, acompanyat del director general d’Esports, David Salom; el gerent de l’IME, Miguel Ángel Bennàssar, i els representants de l’associació de veïnats del barri, han visitat la instal·lació per a conèixer de primera mà les actuacions de renovació d’aquest espai.

La pista, que es reobre avui després de finalitzar les diferents intervencions, mantindrà un horari de dilluns a diumenge de 8 a 21 hores, fins a finalitzar el mes de maig, i de 8 a 22 hores, de juny a setembre.

L’Ajuntament adscriu aquest espai esportiu a l’Institut Municipal de l’Esport, que a partir d’ara assumeix el manteniment, l’obertura i tancament de la instal·lació.

D’altra banda, la corporació insisteix en la necessitat de respectar els indrets públics, que mantenen un reforç de vigilància policial per a evitar actes vandàlics.

Aquest projecte s’emmarca dins la línia d’actuacions consistents en millores de pistes, pavellons i camps de futbol municipals que està duent a terme l’Ajuntament de Palma per tal d’adequar els espais esportius públics.

 

Data darrera modificació: 6 de maig de 2024