Publicador de continguts


Cort realitzarà obres de millora a la piscina olímpica de Son Moix al llarg dels mesos de setembre i octubre


31 d’agost de 2023

Les actuacions, que obligaran a tancar l'ús de les dues piscines del recinte a partir d'aquest divendres, consistiran a col·locar làmina impermeabilitzadora i substituir les rajoles del perímetre 
Palma, 31 d’agost de 2023.- L'Institut Municipal de l’Esport (IME) iniciarà aquest divendres 1 de setembre obres de millora a la piscina profunda del Palau Municipal d’Esports de Son Moix.
Entre d’altres, les tasques que es duran a terme a la piscina olímpica consistiran a col·locar làmina impermeabilitzadora de PVC a la canal del vas i substitur les rajoles del perímetre, tot plegat per un import de 115.252 euros, amb l'IVA inclòs.
Per a executar els treballs prevists les dues piscines del recinte (també la petita)  estaran tancades als usuaris i s’interrompran les activitats aquàtiques fins a l’1 de novembre. Els gimnasos i les activitats de sala s’ajustaran a les seves previsions habituals durant aquest període.
D’altra banda, les persones abonades poden fer ús de les piscines de Son Roca, Rudy Fernández, S’Estel, Son Hugo, Germans Escalas, Toni Servera, Xavi Torres i Marga Crespí. 
Al mateix temps, els grups d’aiguagym del programa PAD poden accedir a les classes de Son Hugo, Germans Escalas i S’Estel, ja que el programa inclou les quatre instal·lacions.
L'Institut Municipal de l’Esport ha traslladat aquesta informació als usuaris a través de cartelleria col·locada a la instal·lació, web, xarxes socials, premsa i missatgeria mòbil als cursetistes.
Igualment, el tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, ha destacat “la importància de mantenir les instal·lacions esportives en òptimes condicions per tal d’oferir als ciutadans de Palma uns equipaments de primer nivell”.
El regidor ha indicat que des de l’Ajuntament es duen a terme aquestes intervencions “dins un calendari organitzat i planificat, i sempre amb l’objectiu de causar el mínim perjudici possible als usuaris”. 

 

Data darrera modificació: 1 de setembre de 2023