Publicador de continguts


Cort publica l’anunci de licitació del contracte de concessió dels serveis de bar i de botiga-llibreria del Centre de Recepció de Visitants del castell de Bellver


20 de juny de 2024

El futur concessionari n’assumirà la gestió durant quatre anys, amb un any més prorrogable, i afrontarà un cànon anual fix de prop de 49.000 euros

Palma, 20 de juny de 2024.- L’Ajuntament de Palma ha publicat a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic, amb data del passat 7 de juny, l’anunci de licitació per a dur a terme el contracte de concessió dels serveis de bar i de botiga-llibreria del Centre de Recepció de Visitants del castell de Bellver.

Les bases, que varen ser aprovades per la Junta de Govern el 8 de maig, estableixen que el contracte tindrà una durada de quatre anys, amb un any més prorrogable, i estipulen el pagament un cànon anual fix de gairebé 49.000 euros: concretament, 48.722 euros.

La contractació del servei respon a la finalitat de posar aquests serveis a disposició dels visitants tant del castell com del Museu d’Història de la Ciutat, l’entorn natural del bosc de Bellver, els diferents recorreguts dels paratges, la capella de Sant Alonso Rodríguez, les coves o el polvorí, a més de les zones verdes i els jocs infantils.

Les empreses interessades a participar en aquest procés disposen d’un termini de presentació de propostes que expirarà el pròxim 25 de juny, a les 14 hores.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Palma recuperarà, una vegada resolt el procés, dos serveis que milloraran substancialment la qualitat de l’experiència de visita als emplaçaments esmentats.

 

 

Data darrera modificació: 21 de juny de 2024