Publicador de continguts


Cort obrirà el camp del Palau Municipal d’Esports de Son Moix els diumenges horabaixa


10 d’octubre de 2023

La mesura beneficiarà els usuaris habituals de les instal·lacions, Madre Alberta, San Cayetano i Viva Sports, que fins ara no podien disputar els partits oficials en aquest espai

Palma, 10 d’octubre de 2023.- L’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal de l’Esport, obrirà el camp del Palau Municipal d’Esports de Son Moix els diumenges horabaixa per tal d’acollir les competicions oficials del calendari de la Federació de Futbol de les Illes Balears.

El Club Madre Alberta, San Cayetano i Viva Esports són els usuaris habituals d’aquesta instal·lació, però fins ara no podien optar a jugar els seus partits oficials en aquest espai.

En canvi, a partir d’aquesta setmana, els tres clubs jugaran en les mateixes condicions que la resta d’equips palmesans.

En aquest sentit, el primer tinent de batle i regidor d’Esports, Javier Bonet, ha posat l’accent en el fet que “a partir d’ara, aquestes entitats disposaran d’una situació d’igualtat d’oportunitats a l’hora d’afrontar les competicions oficials”.

Bonet també ha destacat que, amb aquesta actuació, “es dona solució a una demanda històrica dels clubs que, durant anys no han pogut jugar els seus partits, els diumenges horabaixa, a Son Moix”.

Data darrera modificació: 23 de novembre de 2023