Publicador de continguts


Cort instal·larà una pantalla gegant a Son Moix per a seguir en directe la Copa Intercontinental de Futbol Sala


6 de desembre de 2023

Cita històrica de l’Illes Balears Palma Futsal a Brasil, on, com a campió de la UEFA Champions League, s’enfrontarà, aquest dijous, al Cascavel Futsal Clube, guanyador de la CONMEBOL americana

Palma, 04 de desembre de 2023. L’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), instal·larà aquest dijous, 7 de desembre, una pantalla gegant a la pista del Palau Municipal d’Esports Son Moix perquè tots els aficionats que ho desitgin puguin seguir gratuïtament la Copa Intercontinental de Futbol Sala, que disputaran l’Illes Balears Palma Futsal i el Cascavel Futsal Clube, de Brasil.

El partit s’iniciarà a les 24 hores (hora espanyola) a la localitat brasilera de Foz de Iguaçu i enfrontarà el conjunt balear, com a vigent campió de la UEFA Champions League, amb el campió de la CONMEBOL Libertadores americana.

La competició, que es dilucidarà a partit únic, ofereix a l’equip de Palma l’oportunitat de convertir-se en el tercer conjunt espanyol en tota la història que aconsegueix aquest trofeu.

El primer tinent de batle de l’Ajuntament de Palma, Javier Bonet, ha animat els palmesans a donar suport als jugadors que entrena Antonio Vadillo acudint aquest dijous a Son Moix “per a viure tots junts un somni i compartir un dia històric”.

Per a l’organització d’aquesta cita ciutadana, l’Ajuntament ha comptat amb la col·laboració de ConectaBalear, principal patrocinador de l’Illes Balears PalmaFutsal, que ha llançat una campanya per a difondre la retransmissió en directe d’aquest partit llegendari.

Igualment, per a dinamitzar l’espera i animar els aficionats que assisteixin a presenciar el partit des de Son Moix, l’IME i el PalmaFutsal han preparat diverses activitats d’amenització, com ara música, regals, jocs infantils, pintacares i xanquers. A la vegada, hi haurà consumicions a preus populars, mentre que Mercapalma contribuirà a l’esdeveniment amb l’aportació de 500 peces de fruita.

L’entrada serà gratuïta i ja han confirmat la seva presència representants de diversos clubs i entitats de l’àmbit esportiu.

En aquest sentit, la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) ha anunciat que enviarà un correu electrònic als membres federats informant-los que poden seguir l’enfrontament, en pantalla gegant, des del pavelló del Palau Municipal d’Esports Son Moix.

Data darrera modificació: 7 de desembre de 2023