Publicador de continguts


Cort atorga 51 llicències temporals de taxi per a augmentar la qualitat del servei a Palma


4 de juliol de 2023

Estaran operatius aquest mateix mes de juliol

Palma, 05 de juliol de 2023.- El tinent de batle de Mobilitat i Polígons Industrials, Toni Deudero, ha procedit aquest dimarts a signar l’atorgament de les 51 llicències temporals de taxi que actuaran durant la temporada d’estiu. Amb aquesta signatura, l’Ajuntament de Palma aposta per millorar la qualitat del servei del taxi a Palma.

La gran afluència de turistes durant la temporada alta, comporta una gran demanda del transport públic, i això fa que, de vegades, no hi hagi prou mitjans de transport per a atendre totes les necessitats.

Per això, assenyala l’edil de Mobilitat, aquestes 51 llicències de taxis temporals ajudaran a millorar el servei del taxi a Ciutat i la qualitat que ofereix aquest.

Com es recordarà, el Govern de les Illes Balears va aprovar el 6 de març passat un decret que permetia als ajuntaments que durant aquest any poguessin atorgar llicències temporals d’autotaxi sense l’aprovació d’un Pla regulador per a alleujar la gran demanda existent.

El paquet total del que s’ha ofert es va elevar a 200 llicències temporals, distribuïdes entre professionals i assalariats. Finalment, es varen presentar 55 sol·licituds de les quals tres varen ser rebutjades per diversos defectes de forma.

A partir de demà dimecres, s’obre el termini de set dies naturals perquè es presenti tota la documentació per a l’adjudicació definitiva, la revisió tècnica dels vehicles i l’emissió de la targeta de transport i la posada en servei.

Així, els taxistes amb llicències temporals podran circular aquest mateix mes de juliol, amb la qual cosa es compleix a la mesura de xoc anunciada pel batle, Jaime Martínez.

 

Data darrera modificació: 5 de juliol de 2023