Publicador de continguts


Cort aprova modificar el projecte inicial de les obres de millora del camí del Reis


2 de maig de 2024

Palma, 2 de maig de 2024.- La Junta de Govern celebrada aquest dijous ha aprovat modificar el projecte inicial de millora del camí dels Reis, entre la rotonda de la intersecció del camí de Son Rapinya i el camí dels Reis fins a la rotonda del camí de Gènova. El cost d’aquesta modificació supera els 300.000 euros, tot i que el retard en l’execució de les obres per aquestes modificacions no supera els 15 dies.
Com es deu recordar, el projecte global de l’obra en aquesta zona té com a objectiu descongestionar la zona de les escoles. Per això s’estan executant algunes actuacions com un doble carril, voreres més amples tipus passeig amb mobiliari urbà i un carril bici des de la rotonda del quarter fins a la de Son Rapinya.
La portaveu de l’equip de govern municipal, Mercedes Celeste, ha justificat la modificació del projecte inicial en assenyalar que “les canalitzacions soterrades de la xarxa d’aigua potable, pluvials, il·luminació i reg no es trobaven al lloc que prèviament s’havia projectat, i per això cal fer una nova revisió i mesura de la situació”.
Celeste ha afegit que, a més de les canalitzacions, també s’ha observat un altre problema relacionat amb el mur de contenció existent al camí situat a prop del col·legi La Salle, que ha obligat a expropiar una part dels terrenys per a moure la paret que separa l’escola del vial.
Finalment, la portaveu ha apuntat que també es realitzarà una millora a la jardineria complementant la plantació d’arbusts amb alzines i oliveres.

 

Data darrera modificació: 2 de maig de 2024