Publicador de continguts


Cort aprova els plecs per a la concessió i explotació de cinc quioscs de premsa municipals, que podran instal·lar un caixer automàtic


15 de maig de 2024

S’eliminen els que estan situats a la Rambla i la Porta de Sant Antoni

Palma, 15 de maig de 2024.- La Junta de Govern celebrada aquest dimecres ha aprovat els plecs de clàusules per a la contractació de la concessió de cinc quioscs de premsa de propietat municipal amb una vigència d’explotació de sis anys, prorrogables cinc més.
La portaveu de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste, ha explicat que els quioscs que entren a la concessió són els de la plaça del Progrés, la plaça del Mercat, la plaça del Rei Joan Carles I, la plaça d’Espanya i la plaça de l’Olivar, i s’eliminen els quioscs fins ara situats a la Rambla i la Porta de Sant Antoni.
Celeste ha puntualitzat que la gestió i explotació comercial d’aquests quioscs s’orienta “a la venda de premsa, revistes, material de papereria, refrescs i begudes no alcohòliques com a activitat principal, encara que com a activitats complementàries podran vendre targetes de recàrrega i de telefonia i instal·lar caixers automàtics d’ATM.
L’edil ha afegit que aquesta concessió es fixa per un període de sis anys prorrogables cinc anys més i un cànon de 4.500 euros anuals.
Amb això, l’Ajuntament va tancant diferents concessions, ja que pel gener va aprovar l’adjudicació dels 10 quioscs de flors situats a la Rambla, amb un contracte de sis anys prorrogables cinc anys més.

Data darrera modificació: 15 de maig de 2024